|
||||
![]() Dnes vám prinášame vynikajúci recept na rýchlu a mimoriadne chutnú domácu nátierku, na ktorú potrebujete len pár prísad.Jej základom je bežná koreňová zelenina zeler, ktorá nechýba hádam v žiadnej domácnosti a môj obľúbený tavený syr v črievku.
Stačia tieto dve prísady, 1 strúčik cesnaku, cibuľka a máte fantastickú večeru doslova za 5 minút.
Potrebujeme:
1/4 zeleru (ak máte menší koreň, použite pokojne aj 1/2) 1 strúčik cesnaku Syr v črievku
Soľ
Korenie podľa chuti Malú cibuľku Olej
Na podávanie: Chlieb Postup:Koreň zeleru očistíme a nastrúhame na strednom strúhadle. Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno.
Na panvici si na oleji orestujeme cibuľu. Následne pridáme zeler. Dusíme približne 5-7 minút.
Dôležité je, aby zelenina zmäkla.
Ochutíme soľou a korením. Nakoniec pridáme aj pretlačený strúčik cesnaku. Zložíme z plameňa a vmiešame syr.
Teraz stačí už len rozmiešať. Nátierku orzdobíme zelenou cibuľkou.
Podávame s čerstvým pečivom.
Dobrú chuť! |
||||
|