NATUR polievky z prírodných ingrediencií
Autor: Lucia P.
NATUR polievky z prírodných ingrediencií

Ak patríte medzi milovníkov polievok, určite si v nadchádzajúcom jesennom období prídete vďaka Podravke na svoje. Obľúbená značka prináša na pulty predajní novinku: obilninové a strukovinové polievky NATUR, ktoré vás zahrejú, zasýtia a okrem toho spravíte aj niečo pre svoje zdravie! 


 

Polievky NATUR totiž obsahujú len prírodné ingrediencie: zmes výživných obilnín, strukovín, kvalitnej zeleniny, chutných korenín a bez pridanej soli. Môžete si ich vychutnať v troch variantoch: s pohánkou a zeleninou, červenou šošovicou alebo bulgurom. Nové polievky Podravka NATUR urobia dobre nielen telu, ale aj duši! Viac na www.podravka.sk.

 

Tri dôvody, prečo jesť polievky

Pre našich predkov bola polievka základ a v jedálnom lístku nesmela chýbať. Avšak v dnešnej rýchlej dobe sa na polievky zabúda, a to je veľká škoda! Rozhodne by mali zostať neoddeliteľnou súčasťou nášho jedálničku, najmä pre tieto tri dôvody:

 

  • Sú zdrojom živín a tekutín: polievky obsahujú množstvo vitamínov, minerálov, vlákniny a ďalších výživných látok. Pomáhajú nám tiež dodržiavať pitný režim, do ktorého ich môžeme s pokojným svedomím zahrnúť. Navyše, polievka pred hlavným jedlom naštartuje tráviaci systém.
  •  
  • Nikdy nie sú rovnaké a zasýtia: vďaka rozmanitosti zeleniny, strukovín a korenín nie je polievka nikdy rovnaká. Polievky nás na jeseň aj skvele zahrejú a tie s obilninami a strukovinami (napríklad NATUR polievky) aj výdatne zasýtia.
  •  
  • Sú nízkorozpočtové a rýchle: rozpočet na dobré a kvalitné polievky nemusí byť vôbec vysoký, navyše ich zaraďujeme medzi jedlá s jednoduchou prípravou. Môžu dokonca nahradiť obed alebo večeru. Je to rýchla voľba nielen pre zaneprázdnené mamy, ale aj napríklad študentov či ľudí, ktorí nemajú času nazvyš.

 

Zdroj: Lucia P.

 

 

 

Kategória: Novinky