GASTRONOMY SLOVAKIA - 3. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia
Autor: RN
GASTRONOMY   SLOVAKIA - 3. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia

REZERVUJTE SI DÁTUM   17.10. 2016 

Dovoľujeme si vám dať do pozornosti najprestížnejšiu kulinársku udalosť  roka na Slovensku. Jedinečnú svojho druhu  práve pre jej živé vystúpenia  michelínových šéfkuchárov z celej Európy a workshopy odborníkov z HoReCa segmentu.

Určená je všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom, šéfkuchárom, someliérom či cukrárom hotelov, reštaurácií a aj malých penziónov. Dodávateľov služieb, výrobcov, odborných učiteľov ale aj fanúšikov kulinárstva a novinárov z gastronómie. Každý si nájde v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí.


Na čo sa môžete tešiť:

  • Avandgardných michelínových šéfkuchárov  z celej Európy naživo na pódiu.
  • Nové trendy, techniky a myšlienky vo svetovej gastronómii.
  • Somelierské svetové trendy.
  • Odborné workshopy, degustácie a prezentácie vystavovateľov.

 

Pre majiteľov, manažérov a F&B zamerané:

-          Ako sa presadiť s malým hotelom či penziónom so šéfkuchárskou reštauráciou.

-          Prečo by mali riaditelia a manažéri hotelov viac komunikovať so šéfkuchármi a hlavnými čašníkmi.

-          Vlastný projekt reštaurácie či frančiza.

Pre šéfkuchárov:

-          Poslanie a úloha Executive chefa v  hotelovej reštaurácii a jeho komunikácia s manažmentom  hotela.

-          Gastronómia začína surovinou.

-          Príbehy úspešných šéfkuchárov – ako vybudovať vlastnú reštauráciu.

Pre somelierov:

-          Úloha a miesto someliera v modernej reštaurácii.

-          Pivo v gastronómii a pivné somelierstvo.

-          Prezentácia moselských rizlingov a ich párovanie v gastronómii.

-          Somelierska odborná súťaž  (lukratívne ceny pre víťazov).

 

Účasť je možná na základe predchádzajúcej registrácie, takže v prípade záujmu neváhajte sa registrujte sa čo najskôr a využite zvýhodnené ceny prednostnej registrácie. Nezabudnite, že všetky reštaurácie z Gurmána na Slovensku 2016 majú zľavnený registračný poplatok. Počet účastníkov je limitovaný.

Bohatý program stále dopĺňame na:  www.GastronomySlovakia.sk

 

Koho uvidíme?

Erlantz Gorostiza  2 micheliny Španelsko,

Andreas Dollerer  18 Gault Millau Rakúsko

Mikael Svensson  1 michelin Norsko

Sang Hoon             2 michelin  Belgicko

Igor Čehy               Kuchár roka 2007,2014  Gurmán na Slovensku

Marián Filo            Kuchár roka 2011,2012  Gurmán na Slovensku

Gabriel Kocák       Gurmán Best 20 Chefs

Iveta Pupišová      Akademia Hoteliera

Jozef Sivák            Pivovar ERB

Radoslav Nackin   Vydavateľ Gurmána na Slovensku

Kategória: Aktuality