|
||||
![]() REZERVUJTE SI DÁTUM 17.10. 2016 Dovoľujeme si vám dať do pozornosti najprestížnejšiu kulinársku udalosť roka na Slovensku. Jedinečnú svojho druhu práve pre jej živé vystúpenia michelínových šéfkuchárov z celej Európy a workshopy odborníkov z HoReCa segmentu. Určená je všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom, šéfkuchárom, someliérom či cukrárom hotelov, reštaurácií a aj malých penziónov. Dodávateľov služieb, výrobcov, odborných učiteľov ale aj fanúšikov kulinárstva a novinárov z gastronómie. Každý si nájde v bohatom programe svoje témy a praktické ukážky ako správnou a nápaditou gastronómiou zaujať svojich hostí. Na čo sa môžete tešiť:
Pre majiteľov, manažérov a F&B zamerané: - Ako sa presadiť s malým hotelom či penziónom so šéfkuchárskou reštauráciou. - Prečo by mali riaditelia a manažéri hotelov viac komunikovať so šéfkuchármi a hlavnými čašníkmi. - Vlastný projekt reštaurácie či frančiza. Pre šéfkuchárov: - Poslanie a úloha Executive chefa v hotelovej reštaurácii a jeho komunikácia s manažmentom hotela. - Gastronómia začína surovinou. - Príbehy úspešných šéfkuchárov – ako vybudovať vlastnú reštauráciu. Pre somelierov: - Úloha a miesto someliera v modernej reštaurácii. - Pivo v gastronómii a pivné somelierstvo. - Prezentácia moselských rizlingov a ich párovanie v gastronómii. - Somelierska odborná súťaž (lukratívne ceny pre víťazov).
Účasť je možná na základe predchádzajúcej registrácie, takže v prípade záujmu neváhajte sa registrujte sa čo najskôr a využite zvýhodnené ceny prednostnej registrácie. Nezabudnite, že všetky reštaurácie z Gurmána na Slovensku 2016 majú zľavnený registračný poplatok. Počet účastníkov je limitovaný. Bohatý program stále dopĺňame na: www.GastronomySlovakia.sk
Koho uvidíme? Erlantz Gorostiza 2 micheliny Španelsko, Andreas Dollerer 18 Gault Millau Rakúsko Mikael Svensson 1 michelin Norsko Sang Hoon 2 michelin Belgicko Igor Čehy Kuchár roka 2007,2014 Gurmán na Slovensku Marián Filo Kuchár roka 2011,2012 Gurmán na Slovensku Gabriel Kocák Gurmán Best 20 Chefs Iveta Pupišová Akademia Hoteliera Jozef Sivák Pivovar ERB Radoslav Nackin Vydavateľ Gurmána na Slovensku ![]() ![]() ![]() |
||||
|