|
||||
![]()
Tvaroh dobre zasýti a zároveň pomáha prežiť kruté diéty. Bez pažítky by studená kuchyňa nebola tým pravým. Rovnako nemožno pochybovať ani o liečivých účinkoch reďkovky. Zázraky robí najmä s ľudským trávením. Skombinujte všetky suroviny a doprajte si chutnú, zdravú a sviežu nátierku, ako od babičky.
Ingrediencie:
Mäkký hrudkovitý tvaroh, 250 gramov kyslej pochúťkovej smotany, štyri polievkové lyžice čerstvého mlieka – približne päť polievkových lyžíc, reďkovka, pažítka, soľ, mleté čierne korenie.
Postup
Tvaroh dôkladne premiešajte s mliekom. Do hladkej hmoty pridajte štyri polievkové lyžice kyslej smotany. Nastrúhajte ľubovoľné množstvo reďkovky, osoľte a dochuťte čiernym korením. Umytú a nasekanú pažítku pridajte nakoniec, prípadne ňou posypte nátierku podľa vašej chuti. Dobrú chuť! ![]() |
||||
|