Vyhrajte pre svoju rodinu týždennú zásobu nových Natur! šalátov
Autor: Tomáš
Pondelok, 04. apríl 2016
Vyhrajte pre svoju rodinu týždennú zásobu nových Natur! šalátov

Ruku na srdce. Kto z nás v časoch študentských „nefičal“ na klasických parížskych či vlašských šalátoch? A kto z nás ich nemá rád aj dnes, keď sa treba v práci rýchlo a dobre najesť? Ak sa vám práve teraz urobila na chuť, možno vás bude zaujímať, že tradičné slovenské majonézové šaláty už môžete dostať aj v zdravšej a chuťovo originálnejšej podobe. Reč je o nových šalátoch Natur! značky PRETO, ktoré sú vhodné pre všetkých členov domácnosti a pochutnáte si na nich, aj keď ste vegetariáni.


Šaláty Natur! neobsahujú žiadne konzervačné látky, umelé sladidlá, sú bezlepkové a bez pridaných aróm. Dostanete ich v dvoch doposiaľ nepoznaných príchutiach – s exotickým ananásom a lahodným údeným tofu. Sú vyrobené z novej majonézy Natur! podľa vlastnej receptúry Ryby Žilina, ktorá je taktiež bez konzervačných látok, umelých sladidiel, lepku a pridaných aróm. Preto ich môžete úplne bezpečne pribaliť aj deťom do tašky deťom na desiatu alebo im ich dať na olovrant s pečivom a zeleninou. A nemusíte sa ich báť ani vy, keď práve držíte diétu.  

 

Natur! šalát s ananásomNatur! šalát s údeným tofu kúpite v praktickom, 140-gramovom balení s lyžičkou a tiež na pultoch s váženými šalátmi.

 

Kategória: Zdravie